ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Νομός Αιτωλ/νίας - Ο νομός μας είναι "ευλογημένος" πτητικά με πολλές "ράμπες" απογείωσης καθώς και μέρη μεγάλης ομορφιάς με προδιαγραφές για διοργάνωση αγώνων. Και όλα αυτά σε απόσταση μιας ώρας το ανώτερο απο το Αγρίνιο! Παρακάτω θα αναφέρω μόνο τα μέρη στα οποία έχω πετάξει και γνωρίζω καλά καθώς και μέρη εκτός νομού που τα "πετάμε" συχνά και έτσι τα θεωρούμε και "δικά" μας :


Προβολή Απογειώσεις Αιτωλ/νίας σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

1. Παναγιά Βλαχέρνα - Σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από τα σπίτια μας, είναι σίγουρα η πιο "πολυπεταγμένη" απογείωσή μας... Δείτε περισσότερα.

2. Παλαιοκαρυά - Με θέα τη λίμνη Τριχωνίδα, πετάμε στο δυναμικό αυτής της πλαγιάς όταν ο άνεμος είναι νότιος...Δείτε περισσότερα.

3. Παραβόλα - Η πλαγιά στην Παραβόλα έχει αντίστοιχο προσανατολισμό με την Βλαχέρνα. Δυτικό μέτωπο και πετάει με αντίστοιχους ανέμους...Δείτε περισσότερα.

4. Πετροχώρι - Το χωριό Πετροχώρι βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της λίμνης Τριχωνίδας, ελάχιστα χιλιόμετρα νοτιότερα του...Δείτε περισσότερα

5. Στράνωμα - Η περιοχή στο χωριό Στράνωμα, σου δημιουργεί ένα ιδιαίτερο συναίσθημα... Δείτε περισσότερα.

6. Ρέτσινα - Υπό κατασκευή...

7. Εμπεσός - Η τοποθεσία είναι γνωστή στους αθλητές του parapente καθώς πανελλήνιοι αγώνες έχουν διοργανωθεί εδώ. Μέρος εξαιρετικής ομορφιάς ...Δείτε περισσότερα.

8. Βαράσοβα - Υπό κατασκευή...

9. Μενίδι - Υπό κατασκευή...

10. Κάθισμα Λευκάδας - Το Κάθισμα είναι ίσως η πιο γνωστή και τουριστική παραλία της όμορφης Λευκάδας. Και το αξίζει ! Μια διθέσια πτήση ... Δείτε περισσότερα

11. Αγιος Νικήτας - Αντιπροσωπεύει για μένα την πιο όμορφη παραλία που πρωτοείδα. Το γαλάζιο της θάλασσας τις πρώτες μεσημβρινές ώρες είναι απίστευτο! Μια μακριά και πλατιά αμμουδένια παραλία...Δείτε περισσότερα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ PARAPENTE 2010

ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2010

 

SPECIAL ΘΕΜΑ : XC ΛΕΥΚΑΔΑΣ

BEST VIDEOS

ΠΡΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ - ΕΜΠΕΣΟΣ 24/28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

SIGN THE GUESTBOOK

Pictures